Pri podjetju Antares d.o.o. vedno strmimo h korektnem odnosu s svojimi poslovnimi partnerji, hkrati pa strmimo tudi k temu, da našim zvestim kupcev/partnerjem vedno nudimo čim boljšo storitev in sodobne materiale/izdelke.

 

Pojem industrijske nalepke zajema širok spekter, ki ga je težko opredeliti kajti vsak naročnik ima svoje zahteve. Pri nas se vsakemu naročniku prilagodimo kolikor se le lahko.

Če smo v prejšnjem blogu samo omenili strojno vezenje, ga bomo tu opisala v podrobnosti in vam navedli zakaj se je vredno odločiti za tovrstno tehniko dodelave na vaše izbrane produkte. Pri nas uporabljamo najsodobnejše industrijske stroje za vezenje proizvajalca BROTHER, ki so zmožni vezenja s hitrostjo preko 1000 vbodov na minuto.

Marsikdo se sprašuje kje lahko dobi potiskano majico, eno ali večjih količin, hitro ter ugodno. Antares je prava rešitev za tovrstna vprašanja. Skupaj z našimi prodajnimi referenti in tehnologi vedno najdemo ustrezno rešitev. Ponujamo različne vrste tiska kot tudi strojno vezenje

   

©2017 - 2022 Antares. Vse pravice pridržane.
Izvedba: 5ka.Agencija